My 1st Doodle!! Comel x??

Huhuhuhu... Camat pagi! Lame dah tak meng-hupdate blog nie.. Sejak raye sampai ari nie baru ade rase nak start berblogging.. hahahha.. Panjang tak aku cuti berblog?? Kihkihkih... Sori semua yang rajin jenguk blog aku nie.. (Cehceh.. cam ramai jer kan ayat aku tue..) Skang nie aku dah kemaruk nak wat 'DOODLE' plak.. Orang laen buat aku pon sebok nak wat gak kan.. hahaha.. Tapi tak la expert sangat! Budak baru blaja lar katekan.. (Budak ker aku nie??) Okie2.. Malas nak membebel! So korang nak tengok x hasil kerja men'DOODLE' aku nieh??? Taknak?? Kalau korang taknak aku nak tunjuk gak... Muahahahaha... Ade aku kesah?? Hehehe..

Okie2.. Jom tengok nie..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Jeng! jeng! jeng!!!!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Comel tak??? Hehehe...


Nie lar percubaan pertama aku wat DOODLE nie.. Tension gak memula nak start sebab aku nie bukan budak pendidikan seni.. Bakat melukis tue memang takde lar kan.. Hehehe.. Tutorial nie aku blaja dari youtube.. So, ape pendapat korang tentang DOODLE pertama aku?? Hehehe..


note : Komen ek?? Kalau ramai komen bley aku buat doodle lagik! Aku buat untuk korang plak k.. (ade hati nak buat untuk org.. hahahaha) K bye!!

6 comments:

yana sopian said...

cutenyer..!!! aja la adik buat long..!!!

azwanyrazak said...

yana : bley jer... =)

AdamsWorldzzz said...

ape bende ni

azwanyrazak said...

adam : aku lukis katon sendiri.. hehehe...

Angel Of Tears said...

kak siti , lawa bhaii :)

azwanyrazak said...

Angel @ zura : mekacih cyg...

Click Me!

Hak Cipta Terpelihara Oleh Azwany Razak ^_^ 2009-2013