Bile Usop Wilcha punye Muke Buku (FaceBook)!

Haaaa! Sape yg x kenal Usop Wilcha yang dh popular skang nie dengan lagunye Soley~ Soley~ kan-kan?? hehehe.. Sape yang x tgk Hantu Kak Limah konfem die x kenal kan.. Baru-baru nie beliau muncul kt ABPH 2011 dan membuatkan dirinye lagik popular! ''Sape sokong ckap saya sile angkat tangan seperti saya!'' itula trademark die dan ade lagik.. ''Kite bako jerk!'' Kahkahkah.. Padahal die 'extra' jerk tp popularnyer kalah hero..

Okie.. Sambil aku berblogwalking di waktu bosan tadi aku terserempak dengan satu blog nie.. Die punye title pon dah agak menarik dan memang ade kene mengena dengan Usop Wilcha.. Nie tuan punye blog yang aku ambik untuk share.. thx HarisKaito! Hehehe.. Tapi aku dah ubah skit title die.. hehehe..




p/s : Korang nak join tak facebook Usop Wilcha kalau betul2 ade??? Hehehe... Mesti besh kan??

xoxo
azwanyrazak

1 comment:

Shairazi Saidin said...

HAHAHA. Kretip larr... :)

Click Me!

Hak Cipta Terpelihara Oleh Azwany Razak ^_^ 2009-2013