Scha Alyahya or Schapoholic???

Hye korang.. ari nie aku nak citer pasal Scha.. Korang pon memang dah tau kan yang aku nie peminat Scha.. hehehe.. So, ari nie aku nak tolong promote kan kedai terbaru Scha Alyahya.. Die baru jer bukak rasenye dalam awal bulan june ritue.. Kedai die sangat cute dan dijaga oleh adik die sendiri.. Kekadang Scha pon duk kt kedai tue lepas die abish shooting.. So, sesape yang minat dengan style Scha or memang fanatik Scha macam aku bley la korang pegi membeli belah atau jumpe Scha kt situ.. Kat sini aku nak kongsi gambar-gambar yang aku ambil dari Schapoholic fb..



nie 'stall' Schapoholic..


Gambit pon datang jugak... (korang suke x?? hahaha)


antara 'stuff' Schapoholic..




fans Scha yang kunjung 'stall' Schapoholic.. Awal pon mesti ade rite?? huhu


Okie... Cute kan semua barang2 yang Scha jual?? Aku pon tak berkesempatan lagik nak kesane.. Kalau ade kat area Kajang confirm muka aku jerk kat kedai die.. hahahha.. Kalau korang berminat dengan barang2 yang die jual korang boleh kunjung kedai die kat Damansara..

Alamat : Level 1, The Curve Shopping Centre Mutiara, Damansara, 47810 Petaling Jaya.. (alamat penuh aku kasik kt korang tau)

Waktu Operasi : Setiap Hari - 10pagi hingga 10malam..

Korang pon bley 'LIKE' fb Schapoholic kat SINI untuk komen atau share ape-ape pendapat korang tentang Schapoholic nie.. Scha pon slalu update kalau die datang situ.. hehee..


note : tak sabar rasenye nak pegi Schapoholic.. Mane tau ade rezeki aku bley jumpe die.. Lalalalala~ adios!



2 comments:

Finaz Jaafar said...

hihi..ske scha kat awan dania..sempoi

azwanyrazak said...

finaz : btul tue.. scha memang sesuai dengan watak dania!

Click Me!

Hak Cipta Terpelihara Oleh Azwany Razak ^_^ 2009-2013